Якщо мій пес лабрадор ретривер хоче, аби на нього звернули увагу, він може взяти мої речі і ходити з ними переді мною. Одного ранку, коли я писав за столом спиною до Макса, він схопив мій гаманець і побіг. Однак, зрозумівши що я його не побачив, він повернувся і штовхнув мене носом. З гаманцем в зубах, з грайливими очима він, махаючи хвостом, кликав мене погратися.

Загравання Макса насмішили мене і водночас нагадали про мої обмеження, коли мова заходить про вияв уваги до інших. Я часто планував провести час з родиною або друзями, однак моїм часом оволодівали інші речі, і перед тим, як це усвідомити, день вже минав, і любов залишалася не проявленою.

Як втішно знати, що наш Небесний Отець настільки великий, що здатен приділити особливу увагу кожному з нас, підтримуючи кожний подих в наших легенях, допоки ми живемо. Він обіцяє Своєму народу: “Я буду Той Самий до старости вашої, і до сивини вас носитиму, Я вчинив, і Я буду носити” (Іс. 46:4).

У Бога завжди є час для нас. Він розуміє кожну подробицю наших обставин, неважливо, наскільки вони складні чи важкі. Коли б ми не звернулися до Нього в молитві, Він завжди чує. Нам ніколи не треба чекати у черзі, щоб відчути безмежну любов Спасителя.