Перед тим, як повірити в Ісуса Христа, я чула проповідь Євангелії, проте не могла зрозуміти природи Спасителя. Як Він може пропонувати прощення моїх гріхів, якщо в Біблії сказано, що лише Бог може прощати гріхи? Прочитавши книгу Джеймса Пакера “Пізнання Бога”, я зрозуміла, що не самотня у своїх ваганнях. Джеймс Пакер каже, що багатьох невіруючих “по-справжньому вражає християнське твердження, що Ісус із Назарету був втіленим Богом… повністю Богом і повністю Людиною”. Однак саме ця істина робить спасіння можливим.

Апостол Павло, називаючи Ісуса Христа “образом невидимого Бога”, говорить, що Ісус є цілком і повністю Богом – Творцем і Життєдавцем усього на небі й на землі – і також повністю Людиною (Кол. 1:15-17). Завдяки цій істині ми можемо бути впевненими, що Христос через смерть і воскресіння не лише поніс наслідки наших гріхів, але і відкупив людську природу, і тепер ми разом з усім світом можемо примиритися з Богом (Кол. 1:20-22).

У дивовижному і таємничому прояві любові Бог Отець відкриває Себе у Писанні через силу Бога Святого Духа і через життя Бога Сина. Врятовані усі, хто вірить в Ісуса, бо Він є Еммануїл , тобто з нами Бог. Алілуя!