Пустотливий художник Бенксі вигадав ще один розіграш. Його картину “Дівчинка з повітряною кулею” продали за один мільйон фунтів на аукціоні “Сотбіс” в Лондоні. Майже одразу після того, як аукціоніст викрикнув: “Продано!”, спрацювала сигналізація, і картина була розрізана вмонтованим у раму шредером. Бенксі показав фото покупців, у яких аж дух перехопило від знищеного шедевру, підписавши це: “Ішла, ішла і пішла”.

Бенксі радів, що зумів поглузувати над багатієм, однак йому не треба було турбуватися. Багатство тримає достатньо “фокусів у рукаві”. Бог каже: “Не мордуйся, щоб мати багатство… свої очі ти звернеш на нього, – й нема вже його: бо конче змайструє воно собі крила, і полетить, мов орел той, до неба” (Прип. 23:4-5).

Є також речі, які ще менш надійні, ніж гроші. Ми важко працюємо, аби заробити гроші, втім є багато способів їх втратити. Невдала інвестиція, інфляція, крадіжка злодіїв, знищення вогнем та повінню. Навіть якщо нам вдається зберегти гроші, час, за який нам потрібно їх витратити, постійно летить. Не встигли моргнути, а ваше життя іде, іде і пішло.

Що ж робити? Бог каже про це в наступному тексті: “Повсякчас пильнуй тільки страху Господнього, бо існує майбутнє, і надія твоя не загине” (Прип. 23:17-18). Віддайте своє життя в руки Ісуса Христа. Він єдиний берегтиме вас вічно.