У 2018 році витривалий спортсмен Колін О’Браді вирішив піти шляхом, яким ще ніхто ніколи не ходив. Тягнучи за собою сани з припасами, О’Браді самостійно перетнув Антарктиду, пройшовши 932 милі за 54 дні. То була визначна подорож відданості та мужності.

Коментуючи своє перебування наодинці з кригою, холодом і величезною відстанню, О’Браді сказав: “Я увесь час думав лише про свою справу і зосереджувався на кінцевій меті, хоч і дозволяв собі пізнавати глибокі уроки цієї подорожі”.

Ці слова можуть знайти глибокий відгук у віруючих в Ісуса Христа, бо це дуже нагадує їхнє покликання – зосереджуватися на меті життя, що прославляє Бога і відкриває Його іншим. В Книзі Дії Святих Апостолів 20:24 апостол Павло, знайомий з небезпечними подорожами, сказав: “Але я ні про що не турбуюсь, і свого життя не вважаю для себе цінним, аби-но скінчити дорогу свою та служіння, яке я одержав від Господа Ісуса, – щоб засвідчити Євангелію благодаті Божої”.

Йдучи по життю в тісних відносинах з Христом, будемо пам’ятати про мету нашої подорожі і прагнути того дня, коли ми побачимо Спасителя лицем до лиця.