Кожен день о 15:16 на мобільному телефоні Шеллі дзвонить будильник, після чого вона влаштовує собі перерву для прославлення Господа. Шеллі дякує і славить Бога за Його доброту. Протягом усього дня вона теж спілкується з Богом. Але ця перерва їй подобається особливо, бо вона дає їй можливість глибше відчути близькі стосунки зі своїм Творцем.

Надихнувшись її прикладом, я також вирішила щодня виділяти час, щоб подякувати Христу за Його жертву на хресті і помолитися за тих, хто ще не отримав спасіння. Було б чудово, якби всі віруючі в Господа Ісуса Христа щодня робили перерву для того, щоб Його прославити і помолитися за інших.

У словах Псалма 66 видно образ прекрасної хвилі поклоніння, яка доходить до кінців землі. Автор благає про Божу милість, виголошуючи своє бажання возвеличити Господнє Ім’я в усіх народах (Пс. 66:2-3). “Хай Тебе вихваляють народи, о Боже, хай славлять Тебе всі народи” (в. 4). Він прославляє Боже суверенне правління і Його вірний провід (в. 5). Автор псалма, як живе свідоцтво Божої великої любові і великих благословінь, закликає народ до радісної хвали.

Божа незмінна вірність до Своїх улюблених дітей спонукає і нас Його прославляти. Якщо ми це робитимемо, до нас долучатимуться й інші, довіряючи Богу, благоговіючи перед Ним, слідуючи за Ним і проголошуючи Його Господом.