Це трапилося в Белізі. Сидячи в інвалідному візку в притулку для людей похилого віку, чоловік радісно слухав, як група американських підлітків співом прославляла Ісуса Христа. Пізніше, коли дехто з підлітків спробував поспілкуватися з цим чоловіком, виявилося, що він не міг говорити. Параліч позбавив його здатності розмовляти.

Оскільки підлітки не могли продовжити з ним спілкування, вони вирішили йому заспівати. Тільки-но вони почали співати, відбулося дещо неймовірне. Чоловік, який не міг говорити, почав разом зі своїми новими друзями радісно співати приспів із гімну “Великий Боже! Як на світ погляну”.

То була дивовижна мить для кожного. Любов чоловіка до Бога здолала усі перешкоди і вилилася у щире та радісне поклоніння.

Нам усім іноді щось заважає поклонятися. Це можуть бути проблеми в стосунках, фінансові труднощі або охолодження в спілкуванні з Господом.

Наш німий друг нагадує, що велич всемогутнього Бога може здолати будь-яку перешкоду. “Великий Боже! Як на світ погляну, на все, на все, що Ти створив в красі!.. Тоді, Господь, мій дух співа Тобі: Великий Ти! Великий Ти!”

У вас проблеми з поклонінням? Подумайте про велич нашого Бога, читаючи, наприклад, Псалом 95, і хвала усуне будь-які перешкоди та перепони.