Келсі пробиралася вузьким проходом в салоні літака разом зі своєю 11-ти місячною донькою Люсі та її кисневим апаратом. Вона летіла, аби вилікувати свою доньку від хронічного захворювання легень. Невдовзі після того, як Келсі з Люсі сіла на своє місце, до неї підійшла стюардеса і сказала, що пасажир з першого класу хоче помінятися з нею місцем. Келсі зі сльозами вдячності пішла до більш просторого сидіння, а доброзичливий незнайомець направився до її місця.

Цей добродійник став втіленням великодушності, до якої апостол Павло заохочує у листі до Тимофія. Павло повелів Тимофію наставляти багатих, щоб вони “робили добро, багатилися в добрих ділах, були щедрі та пильні” (1 Тим. 6:18). За словами апостола Павла, занадто спокусливо зарозумітися і покладатися на багатство цього світу. Натомість він радить прагнути життя щедрості та служіння іншим, “багатіючи” добрими ділами, як чоловік з першого класу в літаку послужив Келсі.

Неважливо, перебуваємо ми в достатку чи в нужді, всі ми можемо відчути багатство щедрого життя, будучи готовими поділитися з іншими тим, що є у нас. Апостол Павло каже, що таким чином ми збираємо собі “скарб, як добру основу в майбутньому, щоб прийняти правдиве життя” (в. 19).