Здавалося, що цей чоловік не виправиться ніколи. Йому інкримінували 8 випадків стрілянини зі вбивством шістьох людей, а також 1500 підпалів, якими він тероризував Нью-Йорк у 1970-х роках. На місці злочину він залишав листи, в яких висміював поліцію. Зрештою чоловіка затримали і присудили по 25 років ув’язнення за кожне вбивство.

Втім Бог достукався до серця цього чоловіка. Він повірив у Христа, щодня читає Святе Письмо, глибоко розкаявся перед родинами своїх жертв і продовжує за них молитися. Провівши у в’язниці більше чотирьох десятків років, той, який здавався невиправним, знаходить надію в Бозі, кажучи: “Моя свобода в одному слові – Ісус”.

Біблія оповідає ще про одне неймовірне навернення. Перш ніж зустрітися з воскреслим Христом на дорозі в Дамаск, Савл (який пізніше став апостолом Павлом) дихав “грізьбою й убивством на учнів Господніх” (Дії 9:1). Однак Ісус змінив його серце і життя (вв. 17-18). Він став одним із видатних Божих свідків в історії. Чоловік, який раніше замишляв знищення християн, присвятив своє життя розповсюдженню євангельської віри.

Спасіння – це завжди Боже чудо. Деякі історії драматичні, втім основна істина залишається незмінною: ніхто із нас не заслуговує Божого прощення, однак Ісус – могутній Спаситель! Він спасає “тих, хто через Нього до Бога приходить” (Євр. 7:25).