Вчителька Донелан завжди любила читати і одного дня це захоплення по-справжньому окупилося. Вона планувала подорож і переглядала свій довгий страховий поліс, як раптом на сторінці 7 виявила інформацію про дивовижну нагороду. Проводячи конкурс “Корисно читати” , компанія дарувала 10 000 доларів першій людині, яка дочитає до цього пункту договору. Компанія також пожертвувала декілька тисяч доларів школам району, де жила Донелан, з метою підвищення грамотності дітей. Донелан каже: “Я завжди була занудою, яка читає контракти. І здивувалася більше всіх!”

Псалмоспівець хотів мати відкриті очі, щоб побачити “чуда” Божого Закону (Пс. 118:18). Він розумів Боже бажання, аби Його пізнавали, тому прагнув глибоких стосунків з Господом. Псалмоспівець хотів більше дізнатися про Божу сутність, про те, що Він вже дав, і про те, як слідувати за Ним (вв. 24, 98). Він написав: “Як я кохаю Закона Твого, цілий день він – розмова моя” (в. 97).

Ми також маємо привілей розмірковувати про Бога, про Його характер і про Його забезпечення, а також більше Його пізнавати і наближатися до Нього. Бог хоче нас наставляти, направляти і відкривати наші серця для розуміння Його буття. Якщо ми Його шукаємо, Він нагороджує нас більшим чудом Своєї сутності і радістю Своєї присутності!