Рамешу подобається розповідати іншим про Ісуса. Він сміливо свідчить своїм співробітникам і один раз в місяць на вихідні повертається до свого села, євангелізуючи кожен будинок. Його ентузіазм заразний, особливо відтоді, коли він зрозумів цінність відпочинку.

Раніше Рамеш присвячував благовістю всі вихідні і більшість вечорів. Коли його не було вдома, дружина і діти сумували за ним; коли він був удома, вони його бачили змученим. У нього не вистачало часу на ігри або прості розмови. Рамеш перебував у постійній напрузі.

Завдяки чесним зауваженням дружини, порадам друзів і на перший погляд незрозумілим уривкам з Писання, він усвідомив очевидну незбалансованість свого життя. У 30-му розділі книги Приповістей згадані мурашки, борсуки, сарана і захоплено описано, як “павук тільки лапками пнеться, та він і в палатах царських!” (в. 28).

Рамеш здивувався, як у Біблію потрапили такі незначні речі. Споглядання за павуками потребувало значної кількості вільного часу. Хтось у палаці побачив, як павук плете павутину, і подумав, що це цікаво, та й продовжив споглядання. Можливо, Бог сказав у Своєму Слові про павука, щоб нагадати нам про необхідність балансу між працею та відпочинком. Нам потрібно мати час для роздумів і відпочинку з родиною та друзями. Нехай Бог допоможе нам зрозуміти, коли працювати, служити і відпочивати!