Коли захисник “Філадельфійських орлів” Карсон Венц вийшов на поле після лікування важкої травми, резервний захисник Нік Фолес повернувся на лаву запасних. Попри конкуренцію за одне місце, обидва чоловіки вирішили підтримувати один одного і вірно виконувати свої ролі. Один репортер зауважив, що двоє спортсменів мають “унікальні стосунки, вкорінені у вірі в Христа” і проявлені в постійних молитвах один за одного. Вони прославили Бога, пам’ятаючи, що є членами однієї команди – не лише захисниками “Орлів”, але і віруючими в Господа Ісуса.

Апостол Павло нагадує віруючим про необхідність жити, як “сини світла”, очікуючи на повернення Ісуса Христа (1 Сол. 5:5-6). Маючи надію на спасіння в Христі, можна відкинути будь-які спокуси змагатися через ревнощі, непевність, страх або заздрість. Натомість ми можемо “утішати… один одного, і збудовувати один одного” (в. 11). Ми можемо виявляти повагу до духовних лідерів, які шанують Бога і живуть у “великій любові”, разом прагнучи до спільної мети – звіщати людям Євангеліє і спонукати інших жити для Господа Ісуса (вв. 12-15).

Перебуваючи в одній команді, дослухаймося до настанови апостола Павла: “Завжди радійте! Безперестанку моліться! Подяку складайте за все, бо така Божа воля про вас у Христі Ісусі” (вв. 16-18).