Його звуть Дніан, і він вважає себе студентом світу. “Це дуже велика школа”, – каже він про всі міста, які відвідав. У 2016 році Дніан розпочав свою чотирирічну подорож на велосипеді, аби познайомитися з людьми і чомусь у них навчитися. Якщо виникає мовний бар’єр, люди, за його словами, іноді можуть зрозуміти один одного простим поглядом. У спілкуванні з людьми він також користується додатком-перекладачем на телефоні. Він не вимірює свою подорож милями, які проїхав, або визначними місцями, які побачив. Натомість він вимірює її людьми, які на нього вплинули: “Можливо, я не знаю вашої мови, однак я хотів би дізнатися, хто ви”.

Бог досконало і достеменно знає про все, що є в цьому надзвичайно великому світі, і про всіх його мешканців. Псалмоспівець Давид із благоговійним захопленням розмірковував про все, що вчинив Бог: про небеса, місяць і зорі (Пс. 8:4). Він дивувався: “Що є людина, що Ти пам’ятаєш про неї, і син людський, про якого Ти згадуєш?” (в. 5).

Бог знає вас досконало і турбується про вас. Ми можемо лише промовити: “Господи, Владико наш, яке то величне на цілій землі Твоє Ймення, – Слава Твоя понад небесами!” (Пс. 8:2).