В популярному ресторані Бангкока можна скуштувати суп з бульйону, який готують вже протягом сорока п’яти років. Метод приготування їжі, відомий як “вічне упрівання”, бере початок ще із середньовічних часів. Іноді “залишки їжі” через декілька днів стають тільки смачнішими; так і завдяки постійному додаванню в бульйон свіжих інгредієнтів змішуються та утворюються унікальні смаки. Ресторан отримав численні нагороди за найсмачніший бульйон в Таїланді.

Часто для появи добрих речей потрібен час, однак людській природі складно виявляти терпіння. У Біблії багаторазово постає питання: “Як довго?” Яскравий приклад надає пророк Авакум, який починає свою книгу з питання: “Аж доки я, Господи, кликати буду, а Ти не почуєш?” (Ав. 1:2). Авакум (чиє ім’я означає “борець”) пророкував про Божий суд над його країною (Юдеєю). Він ніяк не міг зрозуміти, чому Бог дозволяв процвітати нечестивим людям, які експлуатували інших. Однак Бог пообіцяв відновлення у визначений Ним час: “Бо ще на умовлений час це видіння… Якщо б протягнулось, чекай ти його, бо воно конче прийде, не спізниться” (Ав. 2:3).

Вавилонський полон тривав 70 років. Це тривалий проміжок часу. Однак Бог завжди виконує Своє Слово.

Настання деяких Божих благословінь потребує тривалого очікування. Продовжуйте чекати! Кожне благословіння Бог готує в досконалій мудрості і турботі.