У сервісному центрі молодий пастор готувався почути погані новини. Він думав, що його смартфон, який випадково впав під час біблійного уроку, вже не підлягав ремонту. Однак співробітниця магазину відновила всю інформацію в телефоні пастора, в тому числі його біблійні відео і фото. Вона навіть відновила ті світлини, які він колись видалив. “Я відновив усе, що втратив, і навіть більше”, – сказав пастор.

Колись Давид також провадив місію з відновлення після нападу віроломних амаликитян. Давид і його воїни дізналися, що амаликитяни вторглися до Ціклаґу, спалили місто вогнем і взяли в полон усіх, “від малого аж до великого” (1 Сам. 30:2-3). “І підніс Давид та народ, що з ним, свій голос, та й плакали, аж поки не стало їм сили плакати” (в. 4). Воїнів охопив такий відчай, що вони були готові “вкаменувати” Давида (в. 6).

“Та Давид зміцнився Господом, Богом своїм” (в. 6). Давид погнався за амаликитянами і, як Бог і обіцяв, “врятував… усе, що позабирав був Амалик… І не пропало їм нічого: усе, від малого й аж до великого, і аж до синів та дочок, і від здобичі, і аж до всього, що ті взяли були собі, – усе вернув Давид!” (вв. 18-19). Якщо ви зазнаєте духовних атак, які позбавляють вас навіть надії, шукайте силу в Бозі. Він буде з вами в усіх життєвих труднощах.