Моя подруга Шерон померла за рік до смерті Мелісси, дочки мого друга Дейва. Вони обидві трагічно загинули в автокатастрофах. Одного разу мені наснилися Шерон і Мелісса. Вони сміялися і розмовляли між собою, декоруючи велику бенкетну залу і не звертаючи на мене уваги, коли я туди увійшла. На великому столі з білими скатертинами були розставлені золоті тарілки і чаші. Я спитала, чи можу допомогти, однак вони, здавалося, мене не чули і продовжували працювати.

Згодом Шерон сказала: “Це весільний бенкет Мелісси”.

“Хто жених?” – спитала я.

Вони мені не відповіли, лише посміхнулися і багатозначно подивилися одна на одну. Врешті-решт я зрозуміла, що ним є Ісус!

“Женихом є Ісус”, – прошепотіла я і прокинулася.

Мій сон нагадав мені про радісне святкування віруючих в Ісуса по Його поверненні. В книзі Об’явлення це святкування назване “весільною вечерею Агнця” (Об. 19:9). Іван Христитель, який готував народ до першого приходу Христа, сказав про Нього: “Оце Агнець Божий, що на Себе гріх світу бере!” (Ів. 1:29). Він також назвав Ісуса “молодим” (тобто женихом), а себе “дружком”, який на Нього чекав (Ів. 3:29).

У той весільний день та всю вічність ми будемо насолоджуватися спілкуванням з Ісусом, нашим Женихом, з Шерон, Меліссою та з усім Божим народом.