Під час одного з епізодів популярного в США шоу “ Америка має таланти ” п’ятирічна дівчинка настільки чудово заспівала, що суддя порівняв її з відомою в 1930-х роках співачкою і танцівницею. Він зазначив: “Мені здається, що десь у тобі живе Ширлі Темпл”. Натомість дівчинка неочікувано відповіла: “Не Ширлі Темпл, а Ісус!”

Я в захопленні від глибокої обізнаності маленької дівчинки, про те що джерелом її радості є Ісус, Який у ній живе. Писання запевняє в дивовижній дійсності, що всі віруючі в Ісуса отримують не лише обітницю вічного життя з Богом, але і присутність Ісуса, Який живе в них Своїм Духом; наші серця стають оселею Ісуса (Кол. 1:27; Еф. 3:17).

Присутність Ісуса в наших серцях дарує нам багато підстав для вдячності (Кол. 2:6-7). Він дає здатність жити цілеспрямовано і активно (Кол. 1:28-29). Він допомагає зберігати радість у будь-яких обставинах, як у часи святкування, так і в часи страждання (Фил. 4:12-13). Дух Христа сповнює наші серця надією, що Бог усе робить заради нашого блага навіть тоді, коли ми цього не бачимо (Рим. 8:28). Попри увесь навколишній хаос Його Дух дарує нам мир (Кол. 3:15).

Зі впевненістю, що походить від Ісуса, Який живе в наших серцях, ми дозволяємо Його присутності сяяти через нас, аби інші просто не могли її не помітити.