Понад двісті волонтерів допомагали книжковому магазину “October Books” в Саутгемптоні (Англія) переїхати в іншу будівлю на тій самій вулиці. Помічники вишикувалися вздовж тротуару і один одному з рук в руки передавали книги. Один із працівників магазину, спостерігаючи за діями волонтерів, сказав: “То був… справді зворушливий досвід людської допомоги… Вони хотіли бути частиною чогось більшого”.

Ми також можемо бути частиною чогось значно більшого. Бог використовує нас, аби звістити світу послання Своєї любові. Хтось поділився цим посланням із нами, а ми так само можемо передати його іншим. Апостол Павло порівняв будівництво Божого Царства з роботою в саду. Хтось із нас саджає насіння, тоді як інші його поливають. Павло сказав, що “ми співробітники Божі” (1 Кор. 3:9).

Важлива кожна праця, і її ми робимо в силі Божого Духа. Через Святого Духа Бог допомагає людям духовно процвітати, коли ті чують, що Він їх любить і послав Свого Сина померти заради їхнього порятунку від гріхів (Ів. 3:16).

Велику частину Своєї праці на землі Бог робить через “волонтерів”, таких як ви і я. Ми належимо до громади, яка значно більша за будь-який внесок, який ми можемо зробити, втім завдяки нашій спільній праці в розповсюдженні Його любові ми сприяємо зростанню цієї громади.