Я дізналася про дивовижну австралійську хірургиню Кетрін Хемлін, прочитавши некролог, який був присвячений їй. Кетрін і її чоловік заснували в Ефіопії єдину у світі лікарню, у якій лікують фізичні та емоційні травми жінок від акушерських свищів, звичного явища, яке виникає під час пологів у країнах третього світу. Кетрін наглядала за лікуванням понад 60000 жінок.

Продовжуючи працювати в лікарні у віці дев’яносто двох років і починаючи кожний день з чашки чаю та вивчення Біблії, Хемлін розповіла допитливим інтерв’юерам, що вона звичайна людина, яка вірить в Ісуса Христа і просто виконує довірену їй Богом працю.

Я була рада дізнатися про її дивовижне життя, бо для мене вона є втіленням біблійного заклику до віруючих провадити таке життя, щоб навіть люди, які рішуче відкидають Бога, “побачивши добрі діла, славили Бога” (1 Петр. 2:12).

Сила Божого Духа, Який покликав нас із духовної темряви до взаємин із Господом (в. 9), може зробити нашу працю або служіння свідоцтвом віри. Якими б захопленнями чи здібностями Господь нас не обдарував, ми можемо все робити так, аби показувати людям Бога.