Познайомившись з Тамі на групі з вивчення Біблії, моя подруга Мардж побачила, що між ними мало чого спільного. Однак Мардж потоваришувала з Тамі і отримала від нової подруги цінний урок.

Раніше Тамі ніколи не відвідувала такі групи, і їй було складно зрозуміти слова інших жінок про те, що до них промовляв Бог. Вона ніколи цього не відчувала.

Тамі настільки хотілось почути Бога, що вона вирішила дещо зробити. Пізніше вона розповіла Мардж: “Я поставила в кімнаті старий дерев’яний стілець і щоразу, як вивчала Біблію, просила Ісуса на нього сісти”. Звернувши увагу на вірш, який торкався її серця, вона крейдою писала його на стільці. Це місце стало для неї особливим “стільцем Ісуса” із написаними на ньому Божими посланнями до неї з Біблії.

Мардж каже: “[Стілець Ісуса] змінив життя [Тамі]. Вона духовно зростає, тому що Писання стає для неї особистим”.

Промовляючи до юдейських віруючих, Ісус сказав: “Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете, і пізнаєте правду, – а правда вас вільними зробить!” (Ів. 8:31-32). Перебуваймо в Його вченні, записуючи Його слова, запам’ятовуючи їх та прагнучи їх виконувати. Істина і мудрість слів Христа допомагають нам зростати в Ньому і дарують нам свободу.