Коли авторка і місіонерка Ревека Піпперт жила в Ірландії, вона прагнула поділитися доброю звісткою про Господа Ісуса з Хізер, яка два роки робила їй манікюр. Однак Хізер, здавалося, не виявляла до цього жодного інтересу. Не знаючи з чого почати розмову, Ревека перед зустріччю помолилась.

Поки Хізер робила їй манікюр, Ревека, проглядаючи старий журнал, звернула увагу на фотографію однієї моделі. Коли Хізер поцікавилася, що саме привернуло її увагу, Ревека розповіла, що то було фото її близької подруги, яка роками раніше знімалася для обкладинок журналу “Vogue”. Ревека також розповіла, як її подруга повірила в Бога. Хізер дуже уважно слухала розповідь.

Згодом Ревека поїхала в подорож, а повернувшись до Ірландії, дізналася, що Хізер переїхала в інше місце. Ревека сказала: “Я просила Бога дати мені можливість поділитися Євангелієм, і Він це зробив!”

Наслідуючи приклад апостола Павла, Ревека у своїй слабкості шукала Божої допомоги. Коли апостол Павло благав Бога прибрати колючку з тіла, Господь відповів: “Досить тобі Моєї благодаті, – бо сила Моя здійснюється в немочі” (2 Кор. 12:9). Павло навчився в усьому покладатися на Бога.

Якщо ми покладаємося на Божу допомогу в прояві любові до оточуючих людей, то отримаємо можливості розповісти їм про свою віру.