У 2006 році в мого батька діагностували неврологічну хворобу, яка позбавила його пам’яті, мови і контролю за рухами тіла. А у 2011 році він став прикутим до ліжка, і моя мати й досі доглядає за ним вдома. Початок його хвороби був темним періодом у житті. Мене сповнював страх. Я нічого не знала про догляд за хворою людиною і хвилювалася за фінанси та здоров’я своєї матері.

Слова з книги Плач Єремії 3:22 неодноразово допомагали мені вставати вранці з ліжка, коли навкруги було ще темно, як і в моєму серці: “Це милість Господня, що ми не погинули”. На єврейській мові слово “погинути” означає “вичерпатися” або “дійти до кінця”.

Божа велика любов допомагає нам іти далі й починати кожен новий день. Ми можемо зазнавати дуже важких випробувань, однак вони нас не знищать, бо любов Бога набагато сильніша!

Я можу згадати багато випадків, коли Бог виявляв до нашої родини Свою любов. Я бачила Його забезпечення в доброті з боку родичів і друзів, у мудрих порадах лікарів, у фінансовій допомозі та в нагадуванні, що одного дня в небесах мій батько знову буде здоровий.

Якщо ви переживаєте важкі часи, не втрачайте надії. Ваші випробування не знищать вас. Покладайтеся на Божу вірну любов і на Його забезпечення.