У серпні 2020 року мешканці швейцарського міста Ольтен стали свідками “шоколадного снігопаду”! Несправність у вентиляційній системі місцевого шоколадного заводу призвела до викидів у повітря часточок шоколаду. В результаті шоколадний пил вкрив машини та вулиці. У цілому місті відчувався запах, наче в кондитерському магазині.

Коли я думаю про смачну їжу, яка дивовижним чином падала з небес, я не можу не згадати про Боже забезпечення ізраїльського народу, яке описане в книзі Вихід. Після свого порятунку з Єгипту народ зазнав серйозних випробувань у пустелі, особливо пов’язаних з нестачею їжі та води. І Бог, зважаючи на тяжке становище народу, пообіцяв “спускати… дощем хліб із неба” (Вих. 16:4). Наступного ранку пустеля була вкрита шаром поживної їжі. Це щоденне забезпечення манною тривало протягом наступних сорока років.

Коли Господь Ісус прийшов на землю, люди почали вірити, що Він був посланий Богом, після того як Він дивовижним чином нагодував величезний натовп (Ів. 6:5-14). Однак Ісус казав, що Він Сам був “хлібом життя” (в. 35), посланим дарувати вічне життя (в. 51).

Для тих, хто прагне духовної їжі, Ісус Христос пропонує нескінченне життя з Богом. Повірте, що Він прийшов задовольнити ці найглибші бажання.