Аманда працює патронажною медичною сестрою в декількох будинках для літніх людей і часто бере з собою на роботу одинадцятирічну доньку Рубі. Щоб чимось зайнятись, Рубі починала опитувати пацієнтів: “Якби ви могли отримати будь-які три речі, що б ви хотіли?” І потім записувала їхні відповіді у свій блокнот. Цікаво, що багато їхніх бажань були досить простими: сосиски, шоколадний пиріг, сир, авокадо. Отже, Рубі створила сайт GoFundMe, аби їй допомогли втілити ці прості бажання. Коли вона приносить пацієнтам ці подарунки, вона їх обіймає і каже: “Це підніме вам настрій. Справді”.

Якщо ми виявляємо співчуття і доброту, як Рубі, то відображаємо Бога, Який “щедрий і милосердний… й многомилостивий” (Пс. 144:8). Через це апостол Павло закликав нас, Божий народ: “Зодягніться… у щире милосердя, добротливість, покору, лагідність, довготерпіння” (Кол. 3:12). Оскільки Бог виявив до нас велике співчуття, ми також прагнемо виявляти Його співчуття до інших. І, виявляючи це співчуття, ми “зодягаємось” у нього.

Павло також каже: “А над усім тим – зодягніться в любов, що вона – союз досконалости” (в. 14). І нагадує, що ми маємо це робити “у Ім’я Господа Ісуса” (в. 17), пам’ятаючи, що джерелом усього добра є Бог. Виявляючи доброту до інших, ми піднімаємо собі настрій.