Я часто хвилююсь. Найгірше я почуваюсь рано-вранці, коли залишаюсь наодинці зі своїми думками. Отже, я приклеїла на дзеркало у ванній кімнаті слова Тейлора Хадсона. Там я могла їх прочитати, коли почувалася вразливою: “Є живий Бог. Він говорить через Біблію. Він говорить те, що думає, і виконує все, що обіцяв”.

Слова Тейлора народились з багаторічного перебування з Богом і нагадують нам про те, Ким є Бог і що Він може зробити для нас у період хвороби, бідності, самотності та горя. Тейлор не просто знав, що Бог надійний, але й відчував Його надійність. Завдяки тому, що він покладався на Божі обітниці та слухався Його, тисячі китайців присвятили свої життя Господу Ісусу Христу.

Відчуття Бога і Його шляхів допомогло Давиду пізнати, що Господь надійний. Давид написав Псалом 144, пісню хвали Богу за Його доброту, співчуття та вірність усім Своїм обітницям. Якщо довіряємо Богу і йдемо за Ним, ми усвідомлюємо (або краще розуміємо), що Він є Тим, Ким Себе назвав, що Він вірний Своєму Слову. І ми, як Давид, прославляємо Його і розповідаємо про Нього іншим (вв. 10-12).

Якщо ми зазнаємо труднощів, Бог може допомогти нам не сумніватися в Ньому, бо Він надійний (Євр. 10:23).