Коли Джефу було чотирнадцять, мама взяла його з собою на концерт знаменитого співака Бі Джея Томаса. Як і багато інших музикантів того часу, Томас під час своїх турне вів розгульний спосіб життя. Але потім вони з дружиною навернулися до Ісуса Христа. Їхнє життя змінилося докорінно.

На концерті співак вийшов до захопленої публіки і заспівав кілька відомих пісень, як раптом із зали хтось крикнув: “Бі Джей! Заспівай для Ісуса!” Той без найменшої затримки відповів: “Я вже заспівав для Нього чотири пісні”.

Це було кілька десятиліть тому, але Джеф і досі пам’ятає ту мить, коли він усвідомив, що все в нашому житті має відбуватися для Христа. Навіть те, що може здаватися не пов’язаним із вірою.

Іноді ми маємо спокусу розділити свої справи на духовні й недуховні. Читати Біблію, ділитися свідченням, співати гімни – духовно. Підстригти газон, вийти на пробіжку, заспівати “нехристиянську” пісню – недуховно.

Апостол Павло в Посланні до колосян нагадує, що Слово Христа пробуває в нас, якщо ми навчаємо один одного, співаємо і дякуємо (Кол. 3:16). Але ось як він продовжує свою думку в наступному вірші: “І все, що тільки робите словом чи ділом, усе робіть у Ім’я Господа Ісуса” (в. 17).

Для Нього треба робити все без винятку.