Правила в місцевому ресторані, де я працював, відповідали соціальній та расовій політиці кінця 1950-х – початку 1960-х років. Працівники на кухні – Мері, кухар, та мийники посуду, як я, – були чорношкірими, однак відвідувачі ресторану були білі. Чорношкірі клієнти могли замовляти їжу, але мусили забирати її через задні двері. Така політика лише посилювала нерівне ставлення до чорношкірих у ту епоху. Хоча багато чого й змінилося з того часу, нам все ще є куди зростати в ставленні один до одного, як до людей, створених за образом і подобою Божою.

Уривки з Писання, наприклад, Послання до римлян 10:8-13, допомагають нам побачити, що в Божій родині раді всім; тут немає ніяких задніх дверей. Всі входять однаково – через віру в смерть Господа Ісуса Христа для очищення та прощення. Біблійним словом для цього перетворюючого досвіду є “спасений” (вв. 9, 13). Ваше соціальне становище, расова приналежність або статус не мають значення. “Каже-бо Писання: «Кожен, хто вірує в Нього, не буде засоромлений». Бо нема різниці поміж юдеєм та гелленом, бо той же Господь є Господом усіх, багатий для всіх, хто кличе Його” (вв. 11-12). Ви вірите в біблійне послання про Ісуса? Тоді ми раді вітати вас у Божій родині!