Багато хто вважає Ферранте і Тайшера найвидатнішим фортепіанним дуетом усіх часів. Спільні виступи двох віртуозів були настільки злагодженими, що їх описували як чотири руки, але один розум. Слухаючи їхню музику, навряд чи можна уявити, скільки сил і часу знадобилося для досягнення такої майстерності.

Але найголовніше те, що музиканти любили свою справу. Навіть після виходу на пенсію у 1989 році Ферранте і Тайшер іноді з’являлися в місцевій музичній крамниці, щоб зіграти імпровізований концерт. Їм подобалося займатися музикою.

Давид теж любив грати і співати, але перш за все він робив це для Господа, що надавало його псалмам особливе піднесення. У них відбивається повна боротьба життя псалмоспівця та його прагнення жити в тісному зв’язку з Богом. Попри недосконалість і навіть падіння, Давид досяг вершин у творчості, оспівуючи Божу велич і Його доброту навіть у найважчі часи. Стан його серця передано в простому тексті: “Полюблю Тебе, Господи, сило моя” (Пс. 17:2).

У цьому Псалмі Давид розповідає, як, перебуваючи “в тісноті”, він кличе до Господа (в. 7), і Бог дарує йому чудове спасіння від усіх утисків. Яким би не було наше становище, піднесемо свої серця до Бога у хвалі та поклонінні. Він достойний усієї слави!