У листопаді 1962 року фізик Джон Моклі сказав: “Немає жодних підстав вважати, що середньостатистичний хлопчик або дівчинка не зможе опанувати персональний комп’ютер”. Передбачення Моклі здавалось дивовижним на той час, але воно виявилось на диво точним. Сьогодні користування комп’ютером чи портативним гаджетом є однією з найперших навичок, яку набуває дитина.

Втім справдилось не лише передбачення Моклі. Здійснились і набагато важливіші біблійні пророцтва стосовно приходу Христа. Наприклад, у Книзі пророка Михея 5:1 сказано: “А ти, Віфлеєме-Єфрате, хоч малий ти у тисячах Юди, – із тебе Мені вийде Той, що буде Владика в Ізраїлі, і віддавна постання Його, від днів віковічних”. Бог послав Ісуса, Який прибув у крихітний Віфлеєм, і позначив Його, як представника царського роду Давида (див. Лк. 2:4-7).

Біблія, яка точно передбачила перший прихід Господа Ісуса Христа, також обіцяє Його повернення (Дії 1:11). Ісус обіцяв Своїм першим послідовникам, що Він повернеться за ними (Ів. 14:1-4).

У це Різдво, розмірковуючи над точно передбаченими фактами, пов’язаними з народженням Ісуса, подумаймо про Його обіцяне повернення і дозволимо Йому підготувати нас до тієї величної миті, коли ми Його особисто побачимо!