Статьи на актуальные темы

Статті на актуальні теми

У студентському житті часто постають неоднозначні запитання, коли доводиться приймати якісь зважені рішення, але так мало життєвого досвіду...

У будь-якій складній ситуації довіртеся Богу і зробіть правильний вибір.

Наше життя частково перемістилося в онлайн-простір. Іноді у віртуальній компанії ми проводимо часу більше, ніж зі своїми близькими.

Які події реального життя ви упускаєте, дивлячись на них через екран телефона?

Що перше спадає вам на думку, коли ви роздумуєте про те, яким видався 2020 рік?

Давайте зосередимося на позитивних моментах, які приніс нам цей нелегкий рік. Оскільки “…тим, які люблять Бога, покликаним з Його волі, усе сприяє для добра” (Рим. 8:28).

Так багато різних проблем, про які потрібно помолитися... Чи чує Бог мої молитви? Чи знає Він із чим я стикаюся щодня, чи ж Він вирішує тільки глобальні проблеми?

Чому Бог не відповідає? Молитва – невід’ємна частина нашого життя, але якою вона має бути?

Хто знає, чи повернеться все коли-небудь у свою колію? В одному ми можемо бути впевнені: Христос живий і чекає нас у вічності.

Пасхальні події знову і знову нагадують нам про це, незалежно від того, в який період часу ми живемо.

Давайте поглянемо на свято Воскресіння Христа в незвичному для нас ракурсі. Що ми шукаємо у цей день? Чекаємо від нього чогось нового? Разом із реальними героями Святого Письма автор розмірковує над їхніми пошуками істини. Чи знайшли вони її?

Чай, теплий шарф, недорога пара навушників і черговий блокнот – як все це може нагадати нам християнські істини й підбадьорити?

Влаштуйтеся якомога зручніше і перегляньте свої різдвяні подарунки.

Для кожного періоду життя у Бога є для нас особливі благословіння. Автори цієї брошури вказують на частину переваг, якими володіють несімейні люди. Адже життя християнина при будь-якому розкладі може бути повноцінним і радісним!