Кожен із нас є творінням Божим. Ніхто не доклав руки до створення самого себе. Ми не стали талановитими, гарними або великими на зріст, завдяки самому собі. Бог створив кожну людину за образом Своїм і подобою Своєю. Він задумав кожного з нас і сформував згідно зі Своєю невимовною любов’ю.

Бог створив ваше тіло, розум і душу. Але Він ще не завершив працю над вами. Господь все ще формує вас. Його головна мета – ваша духовна зрілість. У Святому Письмі говориться: “Той, хто в вас розпочав добре діло, виконає його аж до дня Христа Ісуса” (Фил. 1:6). Бог робить вас сильнішими, сміливішими, чистішими, здібними любити інших, а не тільки самих себе – такими, якими ви, напевно, завжди хотіли би бути. “Бо добрий Господь, Його милість навіки, а вірність Його з роду в рід!” (Пс. 99:5). Слово “навіки” охоплює минуле й майбутнє. Бог завжди любив і любитиме вас. І буде вірний до кінця.

Отже, маємо любов, що триватиме вічно, і маємо Бога, Який ніколи не махне на нас рукою як на безнадійних. Це хороша причина радіти й приходити перед обличчя Його зі співом! (Пс. 99:2).