Я люблю чорний шоколад. Одного разу я ввів у пошукову систему Google запитання: “Чи корисний чорний шоколад?” Звичайно, відповідей було багато – деякі позитивнi, а деякі негативні. Ви можете зробити запит про будь-який інший продукт. Чи корисне молоко? Чи корисна кава? Але ви отримаєте таку плутанину, що маєте подумати, а чи не нашкодять вам такі пошуки відповідей.

Втім, якщо ви шукаєте те, що має стовідсоткову користь у будь-який час, то дозвольте порекомендувати вам Боже Слово. Зверніть увагу на те, чим саме воно корисне для послідовників Ісуса, що прагнуть будувати з Богом відносини:

Зберігає у чистоті (Пс. 119:9, 11).

Приносить благословення (Лк. 11:28).

Дарує мудрість (Мт. 7:24).

Несе світло й розуміння (Пс. 119:130).

Допомагає зростати духовно (1 Петр. 2:2).

Наш Бог – благий. У Псалмі 145:9 написано: “Господь добрий до всіх”. У Своїй доброті Він тих, хто люблять Його, спрямовує до зміцнення відносин із Ним і споряджає всім необхідним для цього. Коли намагаємося робити правильні кроки у світі незлiченних шляхів, давайте славити Бога за те, що Він пояснює через Святе Письмо, що є добрим і корисним для нас. Давайте скажемо разом із псалмістом: “Яке то солодке слово Твоє для мого піднебіння, солодше від меду воно моїм устам!” (Пс. 119:103).