Під час благодійної акції дітям влаштували поїздку за зимовим одягом. Обрадувані, вони захоплено шукали свої улюблені кольори і відповідні розміри. Організатор сказав, що одяг покращує самооцінку школярів, підвищуючи їх статус серед друзів та однокласників.

Апостолу Павлу ймовірно також було потрібне пальто, коли він писав Тимофію: “Плаща принеси, що його я в Троаді зоставив у Карпа” (2 Тим. 4:13). Перебуваючи в холодній камері римської в’язниці, Павло потребував теплоти і товариського спілкування. “При першій моїй обороні жаден не був при мені, але всі покинули мене”, – скаржився він (2 Тим. 4:16). Слова великого місіонера і укладена в них біль пронизують серце.

І тим не менше в заключному абзаці свого листа, що підсумовує вражаюче служіння Павла, автор переходить від журби до хвали: “Але Господь став при мені та й мене підкріпив, щоб проповідь виконалась через мене, та щоб усі погани почули її. І я визволився з пащі лев’ячої ”(2 Тим. 4:17). Ці слова повертають радість нашим серцям.

Якщо ви зазнаєте кризи і вам бракує навіть теплої одежі або допомоги від близьких друзів, пам’ятайте про Бога . Він завжди відновлює, забезпечує і рятує. Заради чого? Заради Своєї слави і нашого призначення у Його Царстві.