Кілька років тому мій чотирирічний син подарував мені обрамлене дерев’яне серце на металевій дощечці з написаним в центрі словом “вічно”. “Мамо, я тебе любитиму вічно”, – сказав він. Я зі вдячністю обійняла його і сказала: “Я також любитиму тебе”.

Цей безцінний подарунок і досі запевняє мене у нескінченній любові мого сина. У важкі часи Бог за допомогою цього милого дарунка втішає і підбадьорює мене, підтверджуючи, що мене дуже люблять.

Це серце нагадує мені також про дар Божої вічної любові, про що сказано в Святому Письмі, і це підтверджує Дух Святий. Разом зі псалмоспівцем ми можемо покладатися на Божу незмінну доброту і співати вдячну хвалу за Його милосердя (Пс. 135:1). Ми можемо звеличувати Господа, Який більший за все на світі (вв. 2-3), розмірковуючи над Його нескінченними чудесами і безмежною мудрістю (вв. 4-5). Бог, Який любить нас вічно, є свідомим і турботливим Творцем неба і землі. Йому підвладний навіть час (вв. 6-9).

Ми можемо радіти, тому що всемогутній Творець виявляє сьогодні до Своїх дітей ту саму вічну любов, про яку співав псалмоспівець. Не має значення, у яких обставинах ми перебуваємо. Той, Хто нас створив, залишається з нами, зміцнює нас запевненням у Своїй безумовній і цілковитій любові. Боже, дякую за незліченні нагадування про Твою безмежну любов!