Зі спорудженого моста на маленькому карибському острові Ельютера туристи можуть насолоджуватися разючим контрастом між неспокійними темно-синіми водами Атлантики і спокійними бірюзовими водами Карибського моря. З часом шторми змили первісну ділянку землі, колись позначену природною кам’яною аркою. Тепер на її місці побудували міст, який став туристичною визначною пам’яткою і відомий як “найвужче місце на землі”.

У Біблії сказано, що дорога, яка веде до вічного життя, є вузькою “і мало таких, що знаходять її” (Мт. 7:14). Ворота вважаються тісними, тому що Божий Син є єдиним мостом, який завдяки силі Святого Духа може примирити грішну людину з Богом Отцем (Мт. 7:13-14; Ів. 10:7-9; 16:13). Святе Письмо також каже, що віруючі з усіх країн, народів та будь-якого соціального статусу можуть увійти до небес і вклонитися Царю царів (Об. 5:9). Цей дивовижний образ контрасту і єдності охоплює увесь надзвичайно різнорідний Божий народ.

Людей від Бога відділяє гріх, проте кожна людина, створена Богом, запрошена ввійти в небесну вічність вузькою дорогою примирення через особисті стосунки з Ісусом Христом. Його жертва на хресті, воскресіння з мертвих і вознесіння на небо – це добра звістка, яка доступна для всіх і гідна того, аби про неї звіщали щоденно.