Джоанна прокинулася від звуку, який був схожий на вибух петарди. Розбилося скло. Вона встала подивитися, що відбувалося. На темних вулицях було порожньо, та й з будинком на вигляд нічого не сталося, як раптом Джоанна помітила розбите дзеркало.

Усього за сантиметр від газової труби слідчі виявили кулю. Якби куля влучила в трубу, імовірно, Джоанна б не вижила. Потім слідчі встановили, що то була випадкова куля, випущена з апартаментів неподалік, однак Джоанна тепер боялася залишатися вдома. Вона молилася за мир, і її серце нарешті заспокоїлося.

Слова Псалма 120 нагадують нам про необхідність звертатися до Бога в скрутні часи. Ми можемо мати мир і спокій, бо “[нам] допомога від Господа, що вчинив небо й землю” (в. 2). Бог, Який створив всесвіт, допомагає нам і наглядає за нами (в. 3) навіть тоді, коли ми спимо, бо Він ніколи не спить і не дрімає (в. 4). Він наглядає за нами вдень і вночі (в. 6), і робитиме це “аж навіки” (в. 8).

У яких би ситуаціях ми не перебували, Господь нас бачить і чекає, коли ми до Нього звернемося. Якщо ми до Нього звертаємося, наші обставини не завжди одразу змінюються, однак Він обіцяв нам Свій мир навіть у цих обставинах.