У 2021 році Дженніфер під час занять дайвінгом побачила на дні річки маленьку зелену пляшку. За її словами, вона підняла “знахідку, яка трапляється раз у житті”. У пляшці було послання, написане молодим чоловіком на свій вісімнадцятий день народження в 1926 році! Записка також містила прохання, аби той, хто знайде це послання, повернув знахідку йому. Через мережу Facebook Дженніфер знайшла одного з членів родини цього чоловіка. І хоч автор послання помер ще в 1995 році, його колись схована записка принесла радість Дженніфер і родині цього чоловіка.

У 2-й Книзі царів записано, як Хілкійя “знайшов у Господньому домі Книгу Закону”, що було надзвичайною знахідкою (2 Цар. 22:8). Судячи з усього, він знайшов книгу Повторення Закону. “І сталося, як цар почув слова Книги Закону, то роздер свої шати” (в. 11), бо юдейський народ нехтував і храмом, і Богом, і читанням та виконанням Писання. Сповнений каяття, цар очистив храм від ідолів і провів у країні реформи (2 Цар. 23:1-24).

Біблія містить шістдесят шість книг, які відкривають Божу мудрість і передають Його настанови. Читаючи і слухаючи ці слова, дозволимо Святому Духу змінити наші серця і реформувати наші життя. Заглибтесь у цю дивовижну книгу прямо сьогодні і знайдіть там мудрість, яку можна осягати все життя!