Життя Карсона било ключем. Він полював, рибалив, ганяв на мотоциклі, катався на скейтборді і любив бути на природі. Але одного дня Карсон на своєму мотоциклі потрапив у аварію, після якої його паралізувало від грудей і нижче. Незабаром почалася депресія. Майбутнього він не бачив. А потім одного разу друзі витягли його на полювання. На якийсь час він навіть забув про свій параліч, радіючи красі навколишнього світу. Цей досвід приніс йому внутрішнє зцілення і дав нову мету в житті – дарувати таку ж радість іншим інвалідам через некомерційну організацію “Полювати, щоб зцілитися”. Тепер Карсон вважає, що нещасний випадок насправді був прихованим благословінням. Він зумів створити місце, де люди з тяжкими порушеннями опорно-рухового апарата знаходять внутрішнє зцілення. “Я можу займатись тим, чим хочу. Я щасливий”, – каже він.

Пророк Ісая звіщав прихід Того, Хто “зцілить зламаних серцем” і втішить “всіх, хто в жалобі” (Іс. 61:1-2). Прочитавши цей текст у синагозі Свого рідного міста, Ісус сказав: “Сьогодні збулося Писання, яке ви почули” (Лк. 4:21). Господь прийшов урятувати нас і повернути нам цілісність.

Ви потребуєте зцілення душі? Зверніться до Христа і отримаєте “оливу радости замість жалоби, одежу хвали замість темного духа” (Іс. 61:3).