У 2001 році недоношений хлопчик на ім’я Крістофер Даффлі здивував лікарів тим, що вижив. У п’ятимісячному віці він потрапив до системи патронатного виховання, а потім його всиновила родина його тітки. Вчителька помітила, що чотирирічний Крістофер, хоч і сліпий та з діагнозом аутизм, мав ідеальний слух. Через шість років Крістофер вийшов на сцену в церкві і заспівав “Відкрий очі мого серця”. Відео зібрало мільйони переглядів у інтернеті. У 2020 році Крістофер поділився своїми цілями служіння в якості захисника прав людей з інвалідністю. Він продовжує доводити, що можливості безмежні, якщо очі його серця відкриті для Божого плану.

Апостол Павло похвалив християн у Ефесі за їх сміливу віру (Еф. 1:15-16). Він просив Бога дати їм “Духа премудрості та відкриття для пізнання Його” (в. 17). Павло молився, щоб Господь “просвітив” очі їхнього серця, аби вони зрозуміли надію і спадок, обіцяний Богом Його народу (в. 18).

Просячи Бога відкрити нам Себе, ми можемо більше Його пізнавати і впевнено проголошувати Його Ім’я, силу та владу (вв. 19-23). З вірою в Ісуса і з любов’ю до всього Божого народу ми можемо жити життям, яке підтверджує Його безмежні можливості. Отже, просімо в Нього зберігати відкритими наші очі.